Direct naar menu
start » wereldwijd » taaluniecentrum

Loenatik

Over het materiaal

'Loenatik' is een komische televisieserie voor kinderen en volwassenen. De serie gaat over vijf bewoners, een verpleegster en de directeur van het psychiatrisch ziekenhuis 'Zonnendael'. De patiŽnten zijn dr. Doolittle, Majoor, Fats, Bep Brul en mevrouw De Haas. De verpleegster is zuster Ten Hoeven en de directeur heet Bomhoff.

Deze serie werd uitgezonden door VPRO. Van deze serie is ook een videoband beschikbaar. Dit videoband moet bij VPRO worden besteld.

[VPRO-Winkel]

Het Lesmateriaal bij de videoband Loenatik is samengesteld door een aantal Indonesische docenten Nederlands die werkzaam zijn bij het Erasmus Taalcentrum te Jakarta en bij de Universitas Indonesia te Depok. Zij werden daarbij aanvankelijk begeleid door drs. Chris van Veen en later door drs. Monique Pietermaet. Het materiaal bestaat uit cursistenbladen en docentenhandleidingen.

[Meer informatie: Algemene Handleiding]
[Meer informatie: Afleveringen]

Het materiaal kan vanuit deze pagina worden opgevraagd en op de eigen computer worden bewaard. Voor het bekijken en afdrukken van het lesmateriaal heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Voor zover u niet daarover beschikt kunt u die via de website van Adobe gratis opvragen en installeren.

[Acrobat Reader opvragen]

U kunt het lesmateriaal (docentenhandleiding en cursistenbladen) in zijn geheel opvragen of u kunt het materiaal per aflevering gescheiden opvragen.

[Lesmateriaal compleet opvragen (inclusief handleiding)]
[Lesmateriaal per les opvragen]